Λευκαντική κρέμα χεριών

PROVI WHITE ενισχυτική λευκαντική κρέμα ημέρας και νύχτας
Εταιρία : VOLLARE COSMETICS

ID: 510

Προηγμένο λευκαντικό σύμπλεγμα
Τιμή πώλησης 4,3 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Κωδικός προϊόντος :
510
Συσκευασία των :
75 ml
Προσφορά
Παρακαλώ επιλέξτε προσφορά


With shipment Μεταφορικά for 4,00 €

Preloader

Vollaré Cosmetics PROVI WHITE intensive whitening day and night cream

PROVI WHITE ενισχυτική λευκαντική κρέμα ημέρας και νύχτας

 

PROVI WHITE ενισχυτική λευκαντική κρέμα ημέρας και νύχτας, με προηγμένο λευκαντικό σύμπλεγμα, μειώνει τον αποχρωματισμό διαφόρων προελεύσεων και μειώνει εμφανώς την εμφάνιση των φακίδων.

Η μοντέρνα σύνθεση της παρέχει βαθιά ενυδάτωση και λειαίνει το δέρμα για μια έντονα ενυδατωμένη και βελτιωμένη εμφάνιση.

Το βιοενεργό  σύμπλεγμα PROVI WHITE εξαλείφει τις αιτίες της υπέρχρωσης και σταματάει την παραγωγή της μελαμίνης από κύτταρα της επιδερμίδας.

Η κρέμα αντιμετωπίζει την ξηρότητα προσφέρει ενυδάτωση διαρκείας καταπραΰνει και διεγείρει την αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος.

Προστατεύει από την αρνητική επίδραση εξωτερικών παραγόντων όπως ηλιακή ακτινοβολία το νερό και τα απορρυπαντικά.

Προσδίδει στα χέρια απαλότητα και ελαστικότητα.

 

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε την κρέμα με απαλές κινήσεις στα χέρια χρησιμοποιήστε την μια-δυο φορές την ημέρα ή μετά από κάθε πλύσιμο των χεριών. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά την πάροδο 2-3 εβδομάδων συχνής χρήσης

 

Συσκευασία  75ml  1 ΤΕΜΑΧΙΟ


 


BIOTEQ About the Brand

Η Bioteq Biology & Technology - δημιουργήθηκε και υπάρχει χάρη σε ένα πολύ επιτυχημένο συνδυασμό: την 20ετή και πλέον εμπειρία των εργαστηρίων Michel Laboratory, το άρτια ενημερωμένο δυναμικό από ειδικούς επιστήμονες και τέλος την χρήση φυσικών συστατικών με στοχευμένη δράση. Η Bioteq βασίζεται στη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης βιοτεχνολογίας καθώς και της παραδοσιακής κοσμετολογίας, προάγοντας ενεργά την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά.

Η Bioteq Biology & Technology – δεν δημιουργεί απλά παρασκευάσματα, που παράγονται με βάση τα φυτικά εκχυλίσματα, αλλά προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν στοχευμένο αποτέλεσμα στα προβλήματα που αφορούν στο δέρμα, τα μαλλιά και νύχια. Προϊόντα εξαιρετικής αποτελεσματικότητας που χαρακτηρίζονται από μια προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση ενεργών συστατικών και βιολογικών ουσιών και τα οποία αναπτύχθηκαν από βιοτεχνολόγους, φαρμακοποιούς και κοσμετολόγους.

 
- Μεγάλο πλήθος φυτικών εκχυλισμάτων βρίσκονται σε πολλές συνταγές των προϊόντων

- Προϊόντα δερματολογικά δοκιμασμένα, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων ιατρών

- Προϊόντα τα οποία παράγονται και είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις πολύ αυστηρές διατάξεις και διεθνή πρότυπα ποιότητας που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση

- Τα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά, παρασιτοκτόνα ή Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (G.M.Os)

- Συμμορφώνεται με τα πρότυπα περιβαλλοντικής προστασίας στις διαδικασίες παραγωγής

- Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

- Δεν χρησιμοποιούνται φυτά απειλούμενα υπό εξαφάνιση

Copyright © 2018 - 2024 Apostolis AV