Nail Super Gloss Top Coat

Nail Super Gloss Top Coat
Εταιρία : BIOTEQ

ID: 62

Θαμπά νύχια
Τιμή πώλησης 6,1 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση

With shipment Μεταφορικά for 4,00 €

Preloader

Super Gloss Top Coat

Λαμπερό Top Coat

 

Ενδείξεις: Θαμπά νύχια λόγω καθημερινής δραστηριότητας.

Το βερνίκι αυτό δημιουργεί ένα λαμπερό στρώμα το οποίο προστατεύει το χρώμα απο την φθορά. Αφήνει στο νύχι μία λάμψη ενισχύοντας το και παρατείνοντας το σμάλτο του νυχιού. Ακόμη το προστατεύει απο χτυπήματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τελευταίο βερνίκι και σαν βερνίκι μόνο του σε φυσικά νύχια.

Ακόμη αποτελεί ειδικη φόρμουλα προστασίας των νυχιών απο την ακτινοβολία UV.

Ενεργά συστατικά:

Flexible Polymers: Προλαμβάνει το σπάσιμο, παρατείνει την διάρκεια της βαφής, κάνει το χρώμα πιο έντονο, παρέχει υψηλή απορροφητικότητα στην καταστροφή του νυχιού.

UV Absorbers: Περιέχεται στην φόρμουλα προστατεύοντας τα νύχια απο την Ηλιακή ακτινοβολία, αποτρέποντας το χρώμα των νυχιών απο το σπάσιμο.

 

 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΆ ΕΛΕΓΜΈΝΟ

 

Μην εφαρμόζετε σε βαμμένα νύχια. Χρησιμοποιήσατε σε τακτική βάση όπως απαιτείται. 

 

Συσκευασία των 10 ml


BIOTEQ About the Brand

Η Bioteq Biology & Technology - δημιουργήθηκε και υπάρχει χάρη σε ένα πολύ επιτυχημένο συνδυασμό: την 20ετή και πλέον εμπειρία των εργαστηρίων Michel Laboratory, το άρτια ενημερωμένο δυναμικό από ειδικούς επιστήμονες και τέλος την χρήση φυσικών συστατικών με στοχευμένη δράση. Η Bioteq βασίζεται στη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης βιοτεχνολογίας καθώς και της παραδοσιακής κοσμετολογίας, προάγοντας ενεργά την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά.

Η Bioteq Biology & Technology – δεν δημιουργεί απλά παρασκευάσματα, που παράγονται με βάση τα φυτικά εκχυλίσματα, αλλά προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν στοχευμένο αποτέλεσμα στα προβλήματα που αφορούν στο δέρμα, τα μαλλιά και νύχια. Προϊόντα εξαιρετικής αποτελεσματικότητας που χαρακτηρίζονται από μια προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση ενεργών συστατικών και βιολογικών ουσιών και τα οποία αναπτύχθηκαν από βιοτεχνολόγους, φαρμακοποιούς και κοσμετολόγους.

 
- Μεγάλο πλήθος φυτικών εκχυλισμάτων βρίσκονται σε πολλές συνταγές των προϊόντων

- Προϊόντα δερματολογικά δοκιμασμένα, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων ιατρών

- Προϊόντα τα οποία παράγονται και είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις πολύ αυστηρές διατάξεις και διεθνή πρότυπα ποιότητας που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση

- Τα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά, παρασιτοκτόνα ή Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (G.M.Os)

- Συμμορφώνεται με τα πρότυπα περιβαλλοντικής προστασίας στις διαδικασίες παραγωγής

- Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

- Δεν χρησιμοποιούνται φυτά απειλούμενα υπό εξαφάνιση

Copyright © 2018 - 2024 Apostolis AV