REGENERATING GLOVES

ΓΑΝΤΙΑ  ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ
Εταιρία : BIOTEQ

ID: 69

ΓΑΝΤΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ
Τιμή πώλησης 7,2 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση

With shipment Μεταφορικά for 4,00 €

Preloader

REGENERATING GLOVES

ΓΑΝΤΙΑ  ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΟΡΟ

Γάντια αναζωογόνης για τα χέρια και τα νύχια εμποτισμένα με συμυκνωμένο ορό, αναδομούν εντατικά τα μικροαγγεία, εξαλείφουν τους ερεθισμούς, εξουδετερώνουν την τραχύτητα και την κοκκινίλα. Το εκχύλισμα άγριου τριαντάφυλλου που εμπεριέχεται στην σύνθεση, διεγείροντας την σύνθεση των κεραμιδίων , αυξάνει την ενυδάτωση των χεριών. Αυτή η σύνθεση έχει εκχύλισμα Shea butter και Κολλαγόνου, χάρης στο οποίο τα γάντια ενεργά ξανακτίζουν τα κύτταρα, επαναδομούν το δέρμα, παρέχοντας ελαστικότητα και μεταξένια απαλότητα.Πολύτιμα συστατικά του ορού ενεργούν θετικά στο ξανακτίσιμο των νυχιών. Η διάτρηση στις άκρες των δακτύλων επιτρέπει το  μανικιούρ κατά την διάρκεια της θεραπείας.

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα Αγριου Τριαντάφυλλου- επιταχύνει την επούλωση και την λειάνση των εκδορών η γδαρσιμάτων. Ενισχύει το λιπιδικό επιδερμικό φράγμα, διατηρώντας παράλληλα την υγρασία στην επιδερμίδα. Απαλύνει τους ερεθισμούς, αναγεννά, συσφίγγει. Φωτίζει τους αποχρωματισμούς.

Βούτυρο Shea: αναγεννά, εχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε ξηρά, σκασμένα δέρματα.Μειώνει την κοκκινίλα, απαλύνει τους ερεθισμούς και ορατά ανανεώνει το δέρμα. Προστατεύει το δέρμα ενάντια στον αέρα και στην επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.Περιέχει φυσικά UV φίλτρα.

Κολλαγόνο:ειναι ενα βασικό συστατικό του συνδετικού ιστού. Χαρακτηρίζεται απο υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και ικανότητα να αντιδρά με τα κύτταρα του δέρματος. Δίνει ελαστικότητα, αναγεννά φυσικά το κολλαγόνο του δέρματος.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και στεγνώστε τα. Φορέστε τα γάντια για 15 λεπτά. Αφαιρέστε τα γάντια και κάνετε απαλό μασάζ στον ορό που υπάρχει στα χέρια μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Μην ξεβγάλετε τα χέρια.

 Το προιόν θα πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία +5*C εως +25*C. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση υπεραιευσθησίας σε κάποιο απο τα συστατικά.

 

Συσκευασία των 25 g

 


BIOTEQ About the Brand

Η Bioteq Biology & Technology - δημιουργήθηκε και υπάρχει χάρη σε ένα πολύ επιτυχημένο συνδυασμό: την 20ετή και πλέον εμπειρία των εργαστηρίων Michel Laboratory, το άρτια ενημερωμένο δυναμικό από ειδικούς επιστήμονες και τέλος την χρήση φυσικών συστατικών με στοχευμένη δράση. Η Bioteq βασίζεται στη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης βιοτεχνολογίας καθώς και της παραδοσιακής κοσμετολογίας, προάγοντας ενεργά την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά.

Η Bioteq Biology & Technology – δεν δημιουργεί απλά παρασκευάσματα, που παράγονται με βάση τα φυτικά εκχυλίσματα, αλλά προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν στοχευμένο αποτέλεσμα στα προβλήματα που αφορούν στο δέρμα, τα μαλλιά και νύχια. Προϊόντα εξαιρετικής αποτελεσματικότητας που χαρακτηρίζονται από μια προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση ενεργών συστατικών και βιολογικών ουσιών και τα οποία αναπτύχθηκαν από βιοτεχνολόγους, φαρμακοποιούς και κοσμετολόγους.

 
- Μεγάλο πλήθος φυτικών εκχυλισμάτων βρίσκονται σε πολλές συνταγές των προϊόντων

- Προϊόντα δερματολογικά δοκιμασμένα, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων ιατρών

- Προϊόντα τα οποία παράγονται και είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις πολύ αυστηρές διατάξεις και διεθνή πρότυπα ποιότητας που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση

- Τα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά, παρασιτοκτόνα ή Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (G.M.Os)

- Συμμορφώνεται με τα πρότυπα περιβαλλοντικής προστασίας στις διαδικασίες παραγωγής

- Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

- Δεν χρησιμοποιούνται φυτά απειλούμενα υπό εξαφάνιση

Copyright © 2018 - 2024 Apostolis AV